dilluns, 25 d’abril de 2011

SALSA BRAVA 2

La Salsa Brava és una qüestió d'anar provant fins trobar-ne una que t'acabi convencent. Aquesta és l'última que he provat i surt molt bona.

INGREDIENTS:

Salsa

Tomàquet triturat
Kètxup
All
Sal (un polsim)
Sucre (un polsim)
Concentrat de "pimiento choricero"( una cullerada postres)
Tabasco

Maionesa


Ou
Oli
Sal (un polsim)


Es posa tot en una paella i es va coent a foc baix. Després ho he passat tot per la batidora.
La maionesa es fa directament a la batidora. S'ha de tenir en compte que l'ou no estigui fred de la nevera.


La manera de presentar aquestes patates amb la salsa brava és posant les patates en un bol o en un plat, després una mica de maionesa i a sobre la salasa brava. Es pot barrejar o no, tot va a gustos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada