dilluns, 3 d’octubre del 2011

CONILL A LA CASSOLA

És un plat molt senzill, molt fàcil i molt bo.







INGREDIENTS




Conill
Ceba
Alls
Conyac




PREPARACIÓ




Tallem el conill a talls petits, o a gust del consumidor. El salpebrem i l'enrossim en una cassola.


Al mateix temps anem tallant la ceba petita i quan el conill ja està una mica daurat li afegim juntament amb els grans d'alls pelats i sencers.

Ho deixem coure afoc baix perquè es dauri la ceba però que no es cremi i després hi afegim un raig de conyac i el deixem reduir.



Remenem una mica i afegim una mica d'aigua i ho deixem coure uns 20- 30 minuts fins que estigui cuit,vigilant que no es quedi sense suc.
Ja està , fàcil i molt bo.

1 comentari:

  1. molt bona recepta, molt fàcil i boníssima!
    L'hem fet avui per dinar i ha estat un èxit.

    ResponElimina