divendres, 30 de desembre del 2011

Sarsuela de peix

Pel dia 24  volia fer un bon sopar, com que per Nadal toca Escudella i Pollastre de pagès, vaig pensar que per sopar aniria bé fer peix.
Per no haver de coure-ho tot a última hora vaig decidir fer-lo en suc, o sigui fer una Sarsuela que fèia molt temps que no en feia


INGREDIENTS

Rap
Gambes
Escamarlans
Vieires
Ceba
Tomàquet
Ametlles i avellanes per la picada
All
Conyac


PROCEDIMENT

En la cassola on farem la sarsuela hi posem oli i fregim les gambes i els escamarlans. Els reservem, després hi fregim també el rap i les vieires.
A la mateixa cassola amb l'oli sofregim la ceba i quan estigui rossa hi posem una mica de tomàquet i hi tornem tot el peix.
Li donem unes voltes  i hi tirem un raig de conyac i després la picada de l'ametlla, avellanes i l'all amb una mica d'aigua. Li donem unes voltes i si cal afegim una mica de brou de peix o aigua.
És una exquisidesa.



1 comentari: