dimecres, 11 de gener de 2012

Muffins de xocolata blanca


Aquests Muffins els he tret del blog de  BlauKitchen que és fantàstic. Són molt bons però contundents.










Ingredients
  • 375 gr de farina de força
  • 16 gr de llevat químic Royal
  • 125 gr de sucre
  • 200 gr de xocolata blanca trossejada
  • 2 ous a temperatura ambient
  • 375 ml de llet
  • 160 gr de mantega

Procediment:

Tamitzem la farina amb el llevat en un bol. Hi afegim el sucre, la llet, els ous batuts, la mantega fosa i la xocolata desfeta prèviament al microones amb una cullerada d'aigua perquè es desfaci.
Ho triturem tot amb la batedora i omplim una mànega pastissera que ens servirà per omplir els motlles de Muffins que he utilitzat.
Perquè s'aguantin bé , he posat els mottles de muffins dins de motlles metàl.lics de flams. Els he omplert fins a la meitat i els he posat al forn prèviament escalfat a 200ºC.
Es couen els muffins uns 20-30 minuts fins que quedin rossets.
Quan els treiem els posem sobre una reixeta perquè es refredin i ja estan apunt de menjar.

Bon berenar!!!!!!!!!


Aquests els he fet amb xocolata blanca però ara tinc pendent de fer-los amb totes aquestes altres xocolates que he trobat en un supermercat de França.









2 comentaris:

  1. mare meva! quin assortiment de xocolates! ara m'hauré d'anar a Fra´ça a comprar-ne! jijijiji. Molts petonets

    ResponElimina
  2. Jo també aniré!!! Quina passada de xocolates!!! Uns muffins d'allò més bons! Petons

    ResponElimina