dilluns, 23 de juliol del 2012

Magdalenes del Xavier Barriga

Estan de moda els cupcakes, muffins... i les nostres magdalenes? Són les típiques magdalenes, èxit segur i boníssimes. Van bé per esmorzar, berenar i a qualsevol hora. Aquestes estan garantides perquè és una recepta del Xavier Barriga.



Acompanyades de xocolata, formatge, melmelada o sense res.


 INGREDIENTS

 3 ous 
175g de sucre 
60g de llet 
190g d'oli de girasol 
210g de farina 
10g d'impulsor químic 
Un pessic de sal, canyella i la pell de llimona ratllada 





 PROCEDIMENT 

 Batem els ous juntament amb el sucre. Després hi afegim la llet i anem batent. Ho anem batent amb les varilles elèctriques i hi tirem l'oli. Mentre preparem la farina i l'impulsor i ho afegim al preparat anterior. Anem batent i hi tirem el polsim de canyella i la pell de llimona ratllada. Ho deixem reposar mínim una hora a la nevera. Després escalfem el forn a 200C i hi posem les càpsules de les magdalenes que hem omplert utilitzant la cullera de gelats. Ho deixem coure uns 10-15 minuts i ja estan. Les deixem refredar sobre una reixeta i ja es poden menjar.








ÉS LA MAGDALENA DEFINITIVA







2 comentaris: