dimarts, 17 de juliol del 2012

Nova cuina

A finals d'hivern vem començar a pensar en reformar la cuina. Al principi havia de ser poca cosa i al final tota nova, bé quasi tota. De moment conservem el banc raconer i la taula.... el pressupost no dóna per tant.


De fet ja li tocava, tenia 23 anys i havia servit molt. Tenia ganes de canviar i de fer-la totalment diferent. L'únic que havíem de respectar per estalviar-nos paleta era els llocs d'entrada de l'aigua, la pica i de l'encimera. Ha quedat molt més gran perquè hi tenia una barbacoa, que no la feiem servir i ocupava molt lloc. En el seu lloc ara hi ha la nevera. De llar de foc en tenim una altra al menjador i és la que fem servir, sinó no l'hauríem tret.
Buscant, buscant i parlant finalment hem vaig decidir per un fuster de Caldes, l' Eduard de Kuchentime. Les cuines són alemanes i en principi ens donen molta garantia. No us explico el que em va costar de triar el model, el color.....Després triar l'encimera, si granit o silestone..... Després els electrodomèstics.... i finalment el pintor....un altre dilema perquè m'ha costat decidir molt el color. Moltes gràcies a totes amb les que parlat i tots els vostres consells. Sílvia, al final t'he fet cas i he optat per un color verd clar, queda molt bé perquè la resta de la casa domina els tons marrons amb bastanta fusta.
Els electrodomèstics, he optat pels consells de l' Eva de Ma petite boulangerie i he triat l'extractor i encimera de la marca TEKA, l'Encimera de cristalgas , i Extractor DVL 90 Cristal.

El microones i el forn tots dos són Balay . La pica i l'aixeta extraïble són de Blanco.  Espero que tot duri molt temps, però ja em diuen que no serà 23 anys com els seus predecessors.
Aquí us deixo les fotos, penseu que encara s'ha d'acabar d'omplir amb tots els accessoris que han d'anar per la paret, però ho faré de mica en mica, a mesura que trobi el que m'agrada.










Ara, ja puc tornar a cuinar. 
BONES VACANCES









5 comentaris:

  1. Felicitats!!!! Ara toca gaudir-la que fa molt ilusió!!! Ja se sap quan comencen les obres però mai quan s´acaben. T ´ha quedat molt be, i el banc sempre el pots pintar amb pintura blanca, hi ha una especial que li dones dues capes i et queda de maravella:)) Petonets i bones vacances!!!

    ResponElimina
  2. Què maca! i quina sort poder tenir una taula raconera. Bones vacances!

    ResponElimina
  3. Rosa M , ha quedat preciosa ! Que la disfrutis molt . Bones vacances!

    ResponElimina
  4. ...makagundena !!!...quina enveja de cuina !!!...juer, jo en vull una igual !!!!...i allò que és?...un extractor o una tele de plasma?
    ...algún dia, si Dèu vol, tindré la casa amb la cuina dels meus somnis....(o això espero)...
    Disfruta-la tú que pots.

    ResponElimina