diumenge, 30 de setembre del 2012

AIG' 2012

Ja fa temps que veia com algunes de vosaltres comentàveu als vostres blogs el regal de l'Amic Invisible Gastronòmic. Sempre ho veia tard i aquest any m'ha anat pels pèls, perquè avui dia 30 és l'últim dia per poder participar. És el meu primer any, per tant tot em fa molta il.lusió.






Aquí us deixo l'enllaç perquè ho veieu i us animeu a participar, però ràpid que avui és el darrer dia. Aquest any també l'organitza la Joana de Mis recetas bordadas. Veureu totes les instruccions per participar. Ens comenta que el logo l'ha fet la France la mare de la Palmira. És molt bonic.

Hem de comentar alguna cosa sobre nosaltres, gustos....

Per mi és molt senzill, m'agrada tot el relacionat amb la cuina i qualsevol cosa de decoració per la casa. Últimament m'agrada molt fer pa, per tant qualsevol ingredient serà benvingut. M'agrada cuinar tant dolç com salat i ens agrada tot. Per tant m'agrada fer magdalenes, muffins, coques, pastissos.....En quant a motlles l'únic que no m'agrada són els motlles de silicona. De tota la resta , tot, tot, tot ,m'agrada i em farà molta il.lusió. 
Fins aviat.


Para mi AIG,

Es muy sencillo, me gusta todo lo relacionado con la cocina i la decoración de la casa. Últimamente me he aficionado a hacer pan, cualquier ingrediente será bienvenido. Me gusta cocinar, dulce y salado. Me gusta hacer magdalenas, muffins, bizcochos, pasteles... En cuanto a moldes, los únicos que no me gustan son los de silicona. De todo el resto, libros, cualquier cacharrito de cocina, todo, todo , todo me gusta y me hará mucha ilusión.

Hasta pronto




2 comentaris:

  1. Hola Rosa Maria,
    T'he deixat un regal al meu blog:
    http://bertaskitchen.blogspot.com.es/2012/10/pollastre-al-curry-amb-verduretes-i.html

    ResponElimina
  2. Quan vulguis pasa per la meva cuina a recollir un regalet!!!
    http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2012/10/un-altre-premi.html

    ResponElimina