dijous, 27 de setembre de 2012

Macarrons amb ceps, cansalada i butifarra negra

Aquest mes, les noies de  Memòries d'una cuinera ens han proposat  fer MACARRONS.










Qui no fa macarrons a casa seva? Jo crec que ningú. Tan si hi ha nens com sinó és un dels plats més populars , versàtil, nutritiu i bo que hi ha.
Normalment faig els típics amb carn picada i gratinats amb formatge, així que he pensat de fer-ne uns de diferents per variar. aprofitant que em quedaven els últims ceps secs de l'any passat he decidit improvitzar els macarrons amb un saltejat dels ceps, butifarra negra i cansalada. Són diferents i molt bons.


INGREDIENTS

Macarrons
1 ceba
Tomàquet triturat
Ceps secs
Butifarra negra
Cansalada viada


PROCEDIMENT

Posem els ceps a hidratar en un bol amb aigua. En una paella afegim oliva d'oliva i hi tirem la ceba ben picada. Quan ja estigui quasi enrossida hi posem la cansalada salpebrada i tallada a trocets. Els ceps que ja s'han hidratat també els hi afegim. Donem unes voltes i hi he tirat una mica de tomàquet triturat, molt poc. Finalment hi he posat uns tallets de butifarra negra.
En una olla a part amb molta aigua i sal bullo els macarrons, els escorro i els afegim a la paella amb tot el saltejat, ho remenem tot una mica i a menjar!









5 comentaris:

  1. Es que es poden fer de tantes maneres que està molt bé anar variant.
    Moltíssimes gràcies per participar al Memòries.

    ResponElimina
  2. els tradicionals segur que són bons, però amb ceps han de ser un luxe!!!! gràcie sper participar. petonets

    ResponElimina
  3. Una proposta fantàstica! Felicitats.
    Mónica

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'altre dia vaig veure la teva revista. Moltes felicitats és molt bona i amb molt bones idees

      Elimina
  4. Carai!!! que gustosos aquests macarrons, a casa no en deixarien ni un.... Petons,

    ResponElimina