diumenge, 9 de setembre de 2012

Pa "Bimbo"

És un pa de motlle molt fàcil i molt bo que he tret del blog de la Chari  de Cosas de Chari .






 He fet tot l'amassat a la panificadora i després l"he cuit al forn que queda més bo i gustós. La veritat és que recorda bastant al pa "Bimbo". 
 INGREDIENTS

 200g de llet 
200g d'aigua tèbia 
3 cullerades de sucre  morè
1 cullerada de mel 
25g d'oli d'oliva 
660g de farina 
1 sobre de llevat liofilitzat de forner 
2 culleradetes de sal 



 PROCEDIMENT 

 Posem els ingredients a la panificadora, primer els líquids i després la resta. Ho deixem amassar durant uns 10 minuts i després ho deixem reposar ben tapat amb un drap durant 1 hora.
Després hi treiem l'aire i fem uns quants plecs i el posem dins d'un motlle untat amb mantega. Ho deixem llevau una altra vegada i el coem al forn ja calent  a 270ºC  durant 25 minuts minuts. Quan el veien rosset ja està. El deixem refredar damunt d'una reixeta. Si l'emboliquem de seguida amb una bossa de plàstic o paper film , la crosta quedarà estovada. Jo quan està fred el tallo a llesques fines i el congelo, així cada dia per esmorzar trec 1 o 2 llesques i directament a la torradora.







3 comentaris:

  1. Recordarà al pa bimbo, però fet a casa segur que és infinitament més bo i més sa! ;)

    ResponElimina
  2. Ja m´havien comentat que el pa "Bimbo" era deliciós fet a casa i amb les teves imatges no hi ha cap mena de dubte.

    ResponElimina
  3. esta tengo que probarla,que tengo un molde nuevo aqui de la leche...

    ResponElimina