Aquesta és una altra recepta de muffins, molt semblant a l'anterior. Aquesta l'he feta amb troços de xocolata amb llet.
INGREDIENTS
270g farina blanca normal
2 culleradetes d'impulsor (Royal)
Sal (un pessic)
175g sucre glaç
200ml nata líquida
2 ous
80g oli girasol
150g xocolata amb llet
PROCEDIMENT
En un bol hi posem tots els ingredients secs i els barregem. Hi anem incorporant els diferents líquids, l'oli, la nata i els ous d'un en un ja deixatats.
Ho deixem reposar dins la nevera una vegada ben barrejat i mentre escalfem el forn a 220ºC.
Preparem els embolcalls dels muffins que més ens agradin i jo els poso dins de flameres o altres motllos perquè s'aguantin.
Al cap de 30 minuts o 1 hora ho treiem de la nevera i farcim els motlles 3/4 parts i els posem al forn que ja podem baixar a 200ºC fins que ja hagin pujat i estiguin rossets.
Els treiem , deixem refredar i a menjar!!!!!!!!!!