dilluns, 27 d’agost del 2012

Doowaps


Avui el meu fill em diu, 
- Mama no hi ha res per esmorzar!


A veure , el meu fill ja té 18 anys i hi havia coses suficients per fer un bon esmorzar, però suposo que el que li venia de gust era alguna cosa dolça especial. He pensat que feia dies que no feia res i buscant pels meus estimats blogs de cuina he vist aquests Doowaps de la Beatriz de To be Gourmet

Són fàcils de fer i han quedat molt bons i hem pogut fer un bon berenar.

INGREDIENTS

220g de llet
50g llevat fresc
60g d'oli de girasol
2 iemes
2 culleradetes de vainilla líquida
500g de farina de força
80g de sucre 
Un pessic de sal
Una bossa de "Pepitas de chocolate Vahiné"

PROCEDIMENT

Es pot barrejar a ma o jo ho he fet a la panificadora. He barrejat prèviament la meitat de la llet natural amb el llevat, després hi he tirat les iemes i tot ben barrejat ho he posat a l'amassadora.
Després hi he afegit la vainilla el sucre i la sal.
Hi he anat afegint la farina en varies tongades amb el programa ja en marxa. La meva és la Moulinex i la poso al programa número 11 només per amassar masses.
Al final hi he afegit l'oli i l'he deixat que es vagi barrejant . Quan ja tot estava ben integrat, uns 15 minuts ho he tret i ho he posat en un bol tapat amb paper film fins que ha doblat de volum.
He oblidat de dir-vos que com diu la Beatriz, he posat les perles de xocolata al congelador perquè aguantin més al forn.
Després es treu del bol i es fan diferents particions. Jo n'he fet 18.
A cada bola de massa i he posat unes quantes boles de xocolata i les col.loco a la safata del forn amb paper sulfuritzat. Quan les he fet totes les he pintat amb llet i n'he posat unes perles més per sobre i al forn que ja estava escalfat a 180ºC.
Al cap de 15 minuts ja estan doradets i acabats.

Un molt bon esmorzar o berenar, oi Francesc?