diumenge, 3 de febrer de 2013

Flam d'ou




El flam és un dels postres que més faig a casa. Flam d'ou , flam de formatge, púding.... i l'altre dia em vaig adonar que encara no l'havia publicat en el blog. Som-hi.


INGREDIENTS


1l de llet sencera  o 500ml de llet i 500ml de nata ( si els voleu fer més cremosos)
8 ous
250g sucre
100g sucre pel caramel


PROCEDIMENT

Primer de tot fem el caramel amb el sucre dins una paella i el posem en el motlle de les flameres.
Posem a escalfar la llet fins que quasi bulli. En un altre recipient hi posem els ous i el sucre i ho batem bé. Després hi afegim la llet anant remenant tota l'estona. Ho deixem reposar una mica i ja ho podem colar i posar als motlles.
Els coem al bany maria en el forn a uns 180-200ºC durant uns 30 minuts o fins que es vegin cuits.
Molt fàcil i boníssims. Postre ben tradicional










2 comentaris:

  1. El flam casolà no té rival, Rosa Maria! T'ha quedat espectacular.

    ResponElimina
  2. ummn m encanta ... amb les seves bollofetesss ummnnn

    ResponElimina