dijous, 7 de març de 2013

Tarta de crema i maduixots



Ja fa temps que tenim els maduixots a totes les botigues. Encara no hi ha les maduixes, que vindran més endavant, més gustoses, però els maduixots també m'agraden molt.
Avui les he posat sobre una base de tarta amb crema. És una recepta molt fàcil i amb els maduixots queda molt vistosa


INGREDIENTS

1 Làmina de pasta de full
Maduixots

Per fer la crema:


500ml de llet
3 Rovells d'ou
100g de sucre
1 cullerada i mitja de Maizena
Pell de llimona


PROCEDIMENT

En un motlle de tarta ja hi podem posar la làmina de pasta de full, la punxem a la base perquè no s'infli.
Preparem la crema que la podem fer al microones: posem tots els ingredients i ho batem amb la batidora. Després ja hi podem posar la pell de llimona i al microones a màxima potència durant 3 minuts. Remenem amb una cullera i 2 minuts més. Ja la podem treure del microones, treiem la llimona i ho tornem a triturar.

Ja la podem posar sobre la lamina de pasta de full i al forn que ja està calent a 180ºC durant uns 15 minuts.

La deixem refredar i ja la podem decorar per sobre amb els maduixots ben posats i els podem pintar amb un almívar o una melmelada diluïda perquè brilli més





5 comentaris:

  1. Les pastetes em crema i fruita em perden... t'ha quedat preciós, quin color!

    ResponElimina
  2. quina bona pinta que fa !!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Fa tant de goig que lleparies la foto!!!! Fantàstic Rosa Maria!!!

    ResponElimina
  4. Aquest no fallen mai!! Què bones les maduixes i la combinació amb crema pastissera per a mi la millor...

    ResponElimina