dimecres, 1 de maig de 2013

Filet de porc amb ceba caramelitzada




El filet de porc o el rellom, és una de les meves carns preferides. És la part més tendre del porc juntament amb el secret i la Presa ibèrica tan de moda últimament.
Amb aquesta salsa d'avui queda molt bona i gustosa.

INGREDIENTS

Un filet de porc
1 ceba
Una culleradeta de  concentrat de "Fond de veau"

PROCEDIMENT


Agafem el filet i en una planxa o paella ben calenta el daurem ben bé per tots els  costats després de salpebrar.
Tallem la ceba en juliana i la posem a coure en una paella amb una mica d'oli i a foc ben baix.
Quan ja està cuita hi afegim una mica d'aigua i una culleradeta de concentrat de "Fond de veau".
Després ja hi podem incorporar el filet tallat, ho deixem uns minuts i apunt de menjar. Boníssim


4 comentaris:

  1. el filet de porc també és una de les meves carns preferides sempre queda bé, i és molt ràpid de fer. La ceba sempre és un bon acompanyament, la meva àvia Maria sempre que hi anavem ens en feia per acompanyar el tall.

    ResponElimina
  2. Ostres quina carn més contundent i més ràpida de preparar! La tindré en compte!

    ResponElimina
  3. Rosa Maria, sembla molt bo, aquest filet!! Petons

    ResponElimina
  4. El plat t'ha quedat fantàstic! La meva mare hi fa el conill amb ceba i queda boníssim així que no em costa gens imaginar-me el gust del llom :)

    ResponElimina