dijous, 30 de maig del 2013

Galetes de iogurt i de coco



No sóc gaire de fer galetes, quan veig les meravelles que circulen pels blogs m'agraden molt però reconec que tampoc em criden massa l'atenció. Abans prefereixo fer pastissos, coques, brioixos.... Les galetes d'avui són les clàssiques que he fet vàries vegades i són molt bones, són del llibre " Cuinar és senzill" de la Montserrat Seguí tot un clàssic a la cuina i a més a més el meu primer llibre de cuina.
Tant les pots menjar per berenar, per postres o a qualsevol hora del dia, són boníssimes



INGREDIENTS

250g de farina
125g de sucre
1ou
125g de mantega
1 culleradeta d'impulsor químic (Royal)
1 llimona
Coco
Iogurt deshidratat Sosa


PROCEDIMENT


Treballem la mantega amb el sucre fins que quedi cremós. Batem l'ou i l'hi afegim. Després hi posem la pell de la llimona ratllada i la farina barrejada amb l'impulsor.
Ho treballem amb les mans i ho dividim en dues parts. Una la deixem igual, l'emboliquem amb paper film i a la nevera. L'altra meitat la barregem amb coco ratllat i també a la nevera.
Al cap d'una hora estirem les masses amb el rodillo i amb els diferents talla pastes fem les formes que volguem, les pintem amb ou i les que no porten coco hi posem iogurts deshidratat per sobre i al forn que ja està calent a 180 graus i amb 10 minuts justos ja estan.
Els deixem refredar sobre una reixeta amb compte perquè quan les treiem encara estan toves.
De seguida es podran menjar, i què millor que acompanyades amb un bon cafè, café amb llet, xocolata o un tè, hi ha gustos per tothom.





5 comentaris:

  1. Hice unas parecidas hace poco, pero no les puse coco porque no me gusta, pero a quién le guste pues seguro que quedan muy muy ricas :)
    Un besazo!

    ResponElimina
  2. Aquestes no les he provat mai de fer, semblen fàcils i també molt bones!!

    ResponElimina
  3. Vull provar el iogurt deshidratat!!! Ha de ser utilíssim en moltes receptes! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. oh, quina cucada de galetes, Rosa Maria! I a més, és que han de ser boníssimes, amb coco! Bon cap de setmana

    ResponElimina
  5. Jo tampoc sóc gaire de fer galetes, m'agraden més els brioxos i tal, com tu. No sé, trobo que són més agraïts, pq menges més després de fer tota la feinada XD i de galetes te n'has de menjar moltes XD
    M'ha semblat molt curiós que duguin iogurt deshidratat! Ho buscaré per tastar-les :)
    PEtonets ^^

    ResponElimina