dimecres, 22 de maig del 2013

Macarrons a la bolonyesa




Els macarrons són un dels plats que més sovint faig a casa. Els agrada molt i em soluciona molt el dinar. Com molts de vosaltres que treballem fora, jo faig el dinar el dia abans al vespre, almenys el primer plat, i els macarrons van molt bé perquè es conserven perfectes i es poden escalfar bé l'endemà.
La pasta en general, ja sabeu, que admet qualsevol combinació, en fred o en calent, sola o amb un bon sofregit, amb carn o amb peix, amb verdura o amb fruita.......
Els macarrons a la bolonyesa són els que més els agrada i per tant més sovint faig i el curiós és que encara no els havia posat en el blog.


INGREDIENTS

250g macarrons secs
1 ceba
1 pastanaga petita
Tomàquet triturat
Orenga
Carn picada (porc o mixte amb vedella)
Un all petit
Un raig petit de vi


PROCEDIMENT


Fem un sofregit a la paella amb la ceba i un all picat. Després hi afegeixo també la pastanaga ben petita i la carn picada. Quan estigui rosset hi poso un raig de vi i el tomàquet triturat i el deixo a foc baix i hi poso l'orenga. Al cap d'uns minuts a foc baix ja està llest.

En una olla gran amb aigua i sal i bullo els macarrons el temps necessari que digui el fabricant. Una vegada cuits, s'escórren i ja els podem afegir al sofregit li donem unes voltes i al plat.

Podem posar-hi formatge ratllat per sobre a gust de cadascú



3 comentaris:

  1. Ostres, ambientació en la vaixella i tot! Això és una passada!

    ResponElimina
  2. Pero qué buena pinta, pero qué rico!!! :)
    Un beso

    ResponElimina
  3. Nena les teves receptes sempre em "retornen" a casa! Boníssim!!!!

    ResponElimina