dijous, 16 de maig de 2013

Maduixes farcides de crema




Unes postres molt fàcils de fer que vaig veure un dia voltant per Pinterest.
Una fruita molt bona, que ara està en el millor moment i a més a més farcida de crema, quin plat més complert , fàcil i bo.

Unes maduixes farcides de crema

INGREDIENTS

Maduixes
Crema catalana

Per fer la crema:

500ml de llet
3 iemes d'ou
100g de sucre
2 cullerades de Maizena( ens interessa que quedi més espessa)


PROCEDIMENT

Rentem les maduixes i els hi tallem la part verda. Fem un tall de manera que ens quedi una base plana.
Preparem la crema com sempre. La podem coure al microones si teneim pressa o al foc. Barregem els ingredients , els passem per la batedora i ho coem al foc fins que arribi a la consistència desitjada.
La deixem refredar i la posem en una mànega pastissera.
Agafem les maduixes i els hi fem uns talls de dalt a quasi baix però sense arribar a tocar. Obrim una mica perquè quedi espai i ho anem omplint de la crema.

Queda molt bé i molt bo. Les maduixes les havia menjat amb nata però amb crema mai i queden perfectes.






6 comentaris:

  1. Ostres, tens raó, senzilles però boníssimes!!! Les provo un dia que hagi de fer unes postres ràpides!!!

    ResponElimina
  2. Ep...m'enacanta la recepta! I ara que veig el plat...és antic oi?
    Perquè jo en tinc uns d'iguals de la iaia....jajajajajaj
    Petons guapa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Gemma, són uns plats antics de la meva sogra

      Elimina
  3. Trobo que són molt resultones, perquè són fàcils de fer i perquè realment t'han quedat precioses, amb la crema. Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. He venido a conocer tu blog y me han gustado tus propuestas.
    Saludos dulces desde Cakes

    ResponElimina