dilluns, 6 de maig de 2013

Pasta de full amb nata

Aquestes són les postres que vaig fer ahir. Són els típics postres de diumenge.
Sembla mentida que amb lo bons que són i lo fàcils de fer no els hagués fet mai, normalment acabava farcint la pasta de full de crema. Va ser tot un èxit.

INGREDIENTS

Una làmina de pasta de full fresca( en aquest cas era congelada de La Sirena)
Nata líquida per montar.
Sucre glaç (a gust del consumidor per la nata)


PROCEDIMENT

Agafem la pasta de full i com que aquesta vegada ja estava tallada perquè era de La Sirena, els poses damunt de la placa de forn amb un paper sulfuritzat. El forn ja el tenim calent a 180ºC, i els hi deixem fins que hagin pujat del tot i comencen a enrossir-se.
Mentre es van refredant damunt d'una reixeta, muntem la nata ben freda. Aquesta vegada he posat uns sobrets d'estabilitzador per nata que vaig comprar a l'última fira de reposteria i que encara no els havia utilitzat. Serveix perquè la nata aguanti molt més bé. Afegim també sucre glaç a gust del consumidor.
Amb la batidora de varilles la batem fins que quedi ben dura i quan la pasta de full estigui freda ja els podem farcir,
En posem un damunt de l'altre i enpolsimem amb una mica de sucre glaç.
Fàcil, ràpid i boníssim.





8 comentaris:

  1. Ohhhh la fare aquest cap de setmana!!!!

    ResponElimina
  2. Si noia, fàcil i boníssim!! la pasta de full dóna molt joc i sempre és èxit assegurat!!

    ResponElimina
  3. No per típiques deixen de ser espectaculars!

    ResponElimina
  4. Fàcils i ràpides! de dia de festa, quina enveja!

    ResponElimina
  5. A vegades ens compliquem sense tenir-ne necessitat: una postra ben senzilla i boníssima! :)
    Una abraçada


    www.bruixesalacuina.blogspot.ch

    ResponElimina
  6. Són ben ràpids de fer i molt resultóns, aquests pastissets! Si a més, hi poses una mica de xoco desfeta per sobre... ja ni em vull imaginar que bo que deu quedar!! Petons

    ResponElimina
  7. un bon tortell de nata , a la meva mare li encanta

    ResponElimina
  8. ¡Me necanta tu blog! qué sorpresa al llegar y ver esta receta ¡de mis preferidas!. Besos y ¡Gracias por compartir la receta!.

    ResponElimina