dilluns, 3 de juny de 2013

Clafoutis de cireres




Ara ja estem en plena temporada de les cireres, aquest pastís tenia ganes de fer-lo des de l'any passat quan veia que molts blogs el feien aprofitant les cireres.
És un pastís típic francès, és com una crema o flam cuit al forn amb les cireres. Es pot canviar la fruita i posar-hi maduixes, pomes, prunes....depenent de la fruita fresca de què disposis i llavors passa a dir-se Flognarde.
És molt fàcil i molt bo




INGREDIENTS

50g de Maizena
3 ous
200ml nata
250ml llet
100g sucre
300g cireres


PROCEDIMENT

El pas més empipador, perquè no tinc l'utensili adeqüat, és treure els pinyols de les cireres. Després ja les podem posar al motlle que volguem utilitzar pel pastís.
En un bol barregem la maizena amb el sucre, batem bé els ous i els hi afegim. Després la nata i la llet.
Ara ja ho podem abocar dins el motlle amb les cireres i al forn que ja està calent a 180ºC.
Li deixem fins que veiem que quedi quallat i dauradet.




5 comentaris:

  1. Que bo! Quin aspecte més fantàstic! Visca el temps de les cireres!

    ResponElimina
  2. El clafoutis és un pastís que passa sense gana, oi? I tan bo! T'ha quedat molt bonic!

    ResponElimina
  3. No el coneixia pas aquest pastís...serà qüestió de provar-lo :)

    ResponElimina
  4. Qué buena pinta tiene esto! :) Hay que aprovechar la época de cerezas, di que sí. Probaré con tu receta también, que veo que es diferente a la que yo hice! Un beso preciosa.

    ResponElimina
  5. Visca les cireres!!! m'encanten. Molts petonets

    ResponElimina