dijous, 4 de juliol de 2013

Melmelada d'albercocs









Aquest any els albercoquers s'han portat de primera, han fet una gran quantitat d'albercocs i a més a més boníssims. Així que els havia d'aprofitar al màxim  i per això he fet melmelada i també els he fet amb almívar.






INGREDIENTS


1,5 quilos  d'albercocs
750 g de sucre
El suc d'una llimona


PROCEDIMENT

 Netegem bé els albercocs i després els separem en dos troços i treiem el pinyol. Els posem en un bol gran i hi afegim el sucre, ho tapem amb film i ho deixem reposar unes hores a la nevera.
Ara ja ho podem coure en una olla gran i anem remenant fins que vagi espessint. Ho triturem una mica, això va a gustos.
Omplim els pots que ja tenim nets i estèrils i els tapem i tornem a esterilitzar en una olla amb aigua durant 20 minuts.
Els deixem refredar cap per  avall i ja estan llestos.







11 comentaris:

  1. Rosa Maria, aquesta Melmelada d'albercocs ha de ser mol bona, una recepta i unes fotos de 10.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ramon , amb aquesta matèria primera és molt fàcil

      Elimina
  2. Aquesta melmelada et servirà per un munt de delicioses receptes! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Muy, muy buena pinta! :) Un besazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es deliciosa, los albaricoques eran espléndidos

      Elimina
  4. Que bones les melmelades casolanes!!! i la d'albercocs és una de les meves preferides ;)

    ResponElimina
  5. Rosa Maria, estupenda! a mi m'agrada molt més la d'albercoc que la de préssec, perquè té aquell punt àcid i és més gustosa!

    ResponElimina
  6. Si noia, s'ha d'aprofitar tot el que és de temporada i més si és així de bo :)

    ResponElimina
  7. Jo també faig melmelada amb els albercocs de l'hort d'una amiga, i realment surt boníssima. Jo no la trituro gaire, perquè a casa ens agrada trobar els trossets. La veritat és que no té res a veure amb la que venen!.
    Una abraçada

    ResponElimina