dijous, 24 d’octubre del 2013

Scones



Continuem amb una altra recepta de pa, són els Scones. Són uns panets típics escocesos que es poden menjar freds o tebis, acabats de fer.
Ideals per menjar per esmorzar o berenar.
Els podem trobar sense res, com he fet els meus o amb panses al seu interior.
La recepta l'he adaptat del llibre "Panes" de Richard Bertinet.


INGREDIENTS

600g farina normal
150g sucre
150g mantega amb sal
40g d'impulsor (Royal)
190g de crema de llet espessa
190g de llet
2 ous


PROCEDIMENT

En un bol hi posem la mantega , a temperatura ambient juntament amb la farina. Intenetent anar-ho barrejant, després el sucre i l'impulsor.
Després la crema de llet i la llet. Ara ja ho podem barrejar bé.
Ho aboquem sobre l'encimera enfarinada, fem dos plecs i la deixem en forma de quadrat i la tapem durant uns 15 minuts.
Després estirem la massa fins a tenir uns 2,5-3 cm de gruix i l'anem tallant en forma de quadradets o triangles, com preferim.
Els posem sobre una placa de forn ben separats i els pintem amb l'ou una vegada, deixem 5 minuts i ho tornem a pintar.
El forn ja el tenim a 200ºC i ja els podem posar durant uns 20 minuts o ja es vegin cuits.
Deixem refredar una mica sobre una reixeta i si no ens en podem estar ja en podem menjar sols o farcits amb crema, melmelada, mantega.....




5 comentaris:

  1. M'encanten!! vaig descobrir-los a Anglaterra i ja els he fornejat uns quants cops, són una autèntica delícia!

    ResponElimina
  2. Semblen molt bones, Rosa Maria! Les haurem de tastar...! Petons

    ResponElimina
  3. Fa molt de temps que vull preparar uns scones...t'han quedat fabulosos!

    ResponElimina