dissabte, 14 de febrer del 2015

Coca de llardons








Pel Dijous Gras és típic menjar la Coca de Llardons juntament amb la butifarra d'ou i la truita.
Aquesta coca no l'havia feta mai ni en menjava gaire sovint però ara que l'he fet i l'he menjat he canviat totalment d'opinió. És molt fàcil de fer i boníssima




INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full
250g de llardons
Sucre
1 ou per pintar


PROCEDIMENT

Agafem la làmina de full i l'estirem bé. Passem els llardons per una picadora perquè quedin ben fins.
Els escampem per sobre la làmina uns quants, dobleguem la làmina sobre ella mateixa els dos extrems fins a la meitat, hi tornem a posar la resta de llardons per sobre i la tornem a doblegar. Al final queda com un rectangle estret i allargat. Amb un corró l'anem aixafant fins que quedi ben fina.
La posem sobre una placa de forn amb paper sulfuritzat, la pintem amb ou batut i hi posem el sucre per sobre. N'hem de posar molt perquè quedi  ben dolça.
El forn ja el tenim calent a 150graus. La coem uns 10 minuts i quan estigui  rossa ja la podrem treure.
La deixem refredar sobre una reixeta i quan estigui freda ja la podem menjar.
Ha quedat espectacular i boníssima.



2 comentaris:

  1. Ben tradicional i ben bona!!!! A mi m'agrada molt la coca de llardons feta amb pasta de full i estic segura que t'ha quedat perfecta!!
    Una abraçada guapa!!

    ResponElimina
  2. Oh que bona! En mentaría un tros ara mateix! M'encanta!

    ResponElimina