dimecres, 22 d’abril del 2015

Magdalenes d'Estepa



















Tenia ganes de trobar receptes diferents de magdalenes. Les volia més contundents, gustoses, més de poble.

Buscant pels blogs he trobat unes receptes excel.lents del blog de Asopaipas 
Hi ha tantes receptes que vull fer que serà la meva perdició perquè és un blog fantàstic.
La primera recepta és la de Magdales d'Estepa. Han sortit boníssimes, més contundents, molt gustoses i a més a més no porten res de llevat, ni impulsor.

INGREDIENTS

6 ous
300 g sucre
200g farina
275 g d'oli d'oliva
Pell de llimona 

PROCEDIMENT


Agafem la pell de llimona i la fregim amb l'oli. Deixem refredar l'oli.
Separem els rovells de les clares. Batem els rovells amb el sucre fins que quedin ben blanquejats i hagin doblat el volum. Hi anem afegint l'oli de mica en mica i anem batent com si fessim maionesa.
Després hi afegim la farina tamitzada i pell de llimona ratllada.
Batem les clares a pubt de neu i les afegim a la mescla anterior amb compte.
Omplim els motlles de les magdalenes, hi posem sucre per sobre i al forn que ja està calent a 190graus durant uns 25 minuts fins que quedin dauradetes. La propera vegada faré els motlles de manera casola com ens explica ell. Estic segura que la consistència final serà millor, ara ja he practicat i els tindré apunt. Ell ens ho explica molt bé a la seva entrada que us deixo: 
Motlles casolans per magdalenes, fet per Asopaipas












3 comentaris:

  1. D'aquí a 10 minuts m'hi poso!!! Des que vaig veure la teva publicació que les vull fer i demà estem convidats a un Brunch i una festa d'aniversari així que ja tinc l'ocasió!!! Fan una pinta!!!!! Se m'apareixen en somnis!!! 😀

    ResponElimina
  2. Que divinas se ven, tengo que probar esta receta, me encantan los papelitos, quedan auténticas!!!
    Un placer conocerte, me quedo por aquí!!!
    Besotes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cuando los haces con moldes caseros, que es fàcil, aún siendo la misma masa sben mejor. Ya lo verás.

      Elimina