diumenge, 19 de juliol de 2015

Gaspatxo

I


És un plat típic de l'estiu. És boníssim, refrescant i molt nutritiu. A més a més és l'última recepta que penjo fins que torni de vacances. De fet aquesta ja surt d'unes mini vacances.
Molt bon estiu a tothom. Com sempre, ens anirem seguint pel ciberespai........

INGREDIENTS

1kg tomàquets madurs
64g pebrot verd
110g ceba
195g cogombre
3 cullerades de vinagre
110g d'oli
Mig all
Sal i pebre



PROCEDIMENT

Agafem els tomàquets i els escaldem per poder pelar-los.
En el braç batedor o batedora de got americana, hi afegim tots els ingredients: tomàquets, ceba, pebrot sense llavors ni pells blanques, cogombre pelat i sense llavors, l'all, vinagre, sal i pebre i finalment l'oli.
Ho triturem molt bé i desprès ho passem pel colador xinès.
El posem en una gerra i a la nevera ben fresquet.
A l'hora de menjar-lo el posem en un bol i per sobre hi podem posar ou dur picat i pernil passat per la paella i esmicolat.
Un bon menjar d'estiu i molt saludable.








2 comentaris:

  1. No hi ha res al mon que m'agradi més que un bon gaspatxo. Quina pinta!! Un petó

    ResponElimina
  2. No hi ha res al mon que m'agradi més que un bon gaspatxo. Quina pinta!! Un petó

    ResponElimina