dimecres, 23 de setembre del 2015

Sobaos Pasiegos








Ja sé que fa molt temps que no actualitzo el blog. Això no vol dir que no cuini coses bones o que no en tingui ganes o no consulti i viatgi pels vostres blogs.
Per tant no tinc cap excusa ni cap justificació.
Avui comencem la temporada amb un producte dolç i molt bo, típic d'un gran país com Astúries, són els famosos Sobaos Pasiegos.
Ni molt menys vull assegurar que siguin iguals als seus però ho he intentat i crec que m'han quedat força bé i molt bons.

INGREDIENTS

250g mantega
250g sucre
250g farina
4 ous
1/2 culleradeta d'impulsor químic
1/2 cullerada sopera de mel


PROCEDIMENT

En un bol gran hi posem la mantega en forma pomada i el sucre. Ho anem barrejant primer amb una cullera, després hi afegim els ous, la mel i finalment la farina amb l'impulsor.
La millor manera de barrejar-ho, segons m'han dit, és amb les mans ben netes.
Quan estigui tot ben barrejat ja podrem omplir els motlles que en diuen "gorros",que he fet jo de manera casolana. Crec que queden millor.
El forn ja el tenim calent a 180graus i els coem uns 20-30 minuts.
Els deixem refredar i a menjar. Estan boníssims.





3 comentaris:

  1. Em guardo la recepta, Rosa Maria, que aquest estiu vam estar a Astúries, terra de sobaos, i em van agradar tant que intentaré fer-ne a casa! Quina bona pinta que tenen, aquests teus!

    ResponElimina
  2. Una altra d'aquestes coses que em perden! Si faig això a casa, no sóc capaç de menjar-ne només un! Però em sembla que algun dia corraré el risc...
    ;))
    Petons

    ResponElimina
  3. 1xbet korean sportsbook review, promo code, bonus for 2021 - Legalbet
    2nd Chance betting, promo code, bonus for 2021. Welcome bonus, free sports betting bonus. 2nd Chance Sportsbook Review, 1xbet korean Betting Bonus for

    ResponElimina