divendres, 30 d’octubre de 2015

Cake amb poma




Per berenar m'agrada menjar alguna cosa dolça. Per esmorzar també però potser prefereixo combinat panets o torradetes amb formatge, mantega o embutit.
Normalment em decanto per magdalenes, pastís de iogurt clàssic, sol o combinat amb poma i de tant en tant alguna massa brioixada.
Els brioixos són molt bons però tenen l'incovenient, que almenys a mi se m'asssequen de seguid i l'endemà ja no està tan bo i l'has d'escalfar una mica al microones o a la llet. En canvi les masses tipus coca o magdalenes duren més toves.
Avui he fet una variant una mica diferent i ha quedat molt bona. La volia fer combinada meitat i meitat amb brownie de xocolata però al final l'he fet sola amb poma per sobre.



INGREDIENTS

120g mantega
100g sucre
2 ous
120g farina
2g d'impulsor químic(Royal)
50ml de llet



PROCEDIMENT

Batem fins que quedi cremós la mantega amb el sucre. Després hi afegim d'un en un els ous fins que augmenti de volum.
Després hi afegim la farina tamitzada amb l'impulsor i ho anem alternant amb la llet.
Quan està tot ben llugat ho posem en un motlle amb paper sulfuritzat.
Hi posem una mica de poma per sobre i al forn ja calent a 180ºC durant 20-25 minuts

El deixem refredar sobre una reixeta i apunt per serenar!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada