divendres, 6 de novembre de 2015

Blaa. Panets irlandesos. Cubanito









El mes d'octubre les noies de Bake the world van proposar fer aquests panets tan tendres, els Blaa. Són uns panets típics irlandesos i que van molt bé tant per combinar amb dolç com salat.
Aquest vegada els he preparat i els he gastat tos per sopar per fer un sopar de bocates. Vaig decidir fer els famosos entrepans cubans, "cubanitos".
Van quedar boníssims i tant els panets com el farcit és molt fàcil de fer.

INGREDIENTS

500 g farina de força
10g sal
10g mantega
20g llevat fresc
20g sucre
275g aigua tèbia


PROCEDIMENT

En un bol desfem el llevat amb aigua tèbia i el sucre. Reservem uns 10 minuts i començarà a fer bombolletes.
Mentre ja podem preparar la resta d'ingredients: farina, mantega, sal. Finalment el preparat anterior.
Ho posem a l'amassadora i ho barregem uns 10 minuts.
Ho deixem reposar fins que dobli volum.
Desgasifiquem i dividim la massa en 8 porcions.
Reposem 10 minuts i bolegem les porcions. Les posem dins d'una placa de forn enfarinada i deixem que es toquin , així quedaran de forma quadrada típics d'ells.


Deixem que facin la segona fermentació durant 40-50 minuts.
El forn ja el tenim calent a 200 graus i ja els podem coure, abans de posar enfarinem per sobre.
Els deixem refredar sobre una reixeta i a menjar.







CUBANITOS


Untem els panets amb mostassa
Una capa de cogombrets avinagrats
Llom adobat a la planxa
Formatge Cheddar
Pernil dolç


Ho escalem sobre una planxa després d'estar muntats i els tapem amb una tapa de cassola per presionar. Els girem eslcalfem per l'altre banda i a menjar

Boníssims.

Aquest entrepà també l'he fet amb altres pans, com panets per hamburgueses i amb molletes.






1 comentari:

  1. Nena... tenen una pinta increïble!! Jo no arribo mai a temps per aquest repte i cada vegada que veig les fotos m'estiro els cabells! Tinc un munt de pans i panets a pendents i aquests en són un més a la llista...
    Cuida't guapa!

    ResponElimina