dissabte, 13 de febrer de 2016

Limoncello II




Ja tinc una altra entrada també amb una recepta de limoncello. Aquella la vaig fer amb  un licor base d'orujo. La d'avui és amb alcohol i ha quedat espectacularrrrrr
Ara ja he fet una provisió de Limoncello per temps.


INGREDIENTS

7 llimones
1l d'alcohol etílic( d'ús alimentari)
3l d'aigua
1.350g de sucre


PROCEDIMENT

Tot comença posant a macerar amb l'alcohol les pells, sense part blanca, de les 7 llimones.
Tapem el pot de vidre i el guardem en un lloc fresc durant uns 10-12 dies.
Preparem un almíbar suau amb l'aigua i sucre i quan està fred l'afegim al preparat anterior sense les pells de llimona.
Ja podem omplir ampolletes i a la nevera.
Ha quedat molt bo.





1 comentari:

  1. Sigui com sigui el limoncello és espectacular!! Quan vam ser a Itàlia ens van servir un limoncello fet a casa amb alcohol: era fortíssim i boníssim!!!! 😃😱 No em costa gens imaginar-me com ha de ser el teu!!! 😄

    ResponElimina