Pàgines

dissabte, 13 de febrer del 2016

Limoncello II




Ja tinc una altra entrada també amb una recepta de limoncello. Aquella la vaig fer amb  un licor base d'orujo. La d'avui és amb alcohol i ha quedat espectacularrrrrr
Ara ja he fet una provisió de Limoncello per temps.


INGREDIENTS

7 llimones
1l d'alcohol etílic( d'ús alimentari)
3l d'aigua
1.350g de sucre


PROCEDIMENT

Tot comença posant a macerar amb l'alcohol les pells, sense part blanca, de les 7 llimones.
Tapem el pot de vidre i el guardem en un lloc fresc durant uns 10-12 dies.
Preparem un almíbar suau amb l'aigua i sucre i quan està fred l'afegim al preparat anterior sense les pells de llimona.
Ja podem omplir ampolletes i a la nevera.
Ha quedat molt bo.





1 comentari:

  1. Sigui com sigui el limoncello és espectacular!! Quan vam ser a Itàlia ens van servir un limoncello fet a casa amb alcohol: era fortíssim i boníssim!!!! 😃😱 No em costa gens imaginar-me com ha de ser el teu!!! 😄

    ResponElimina