El plat del dia
Pàgines
(Mou a...)
Índex
▼
dilluns, 11 d’abril del 2016
Tarta Fraisier
›
Per cada aniversari dels de casa, m'agrada fer un pastís que sigue diferente. A la Laura, que és la reina del Sacher...
4 comentaris:
dilluns, 28 de març del 2016
Mona de Pasqüa 2016
›
Ja tornem a ser temps de mones, i aquest any he decidit fer-la amb un farcit més lleuger amb crema de taronja. La base del pastís és la...
1 comentari:
dissabte, 13 de febrer del 2016
Limoncello II
›
Ja tinc una altra entrada també amb una recepta de limoncello. Aquella la vaig fer amb un licor base d'orujo. La d'avui és ...
1 comentari:
dilluns, 4 de gener del 2016
Filet Wellington. "Solomillo Wellington"
›
Aquest any per Sant Esteve , em vaig decantar per fer aquest plat. És molt vistós, diferent i molt bo. A més a més és molt fàcil de fe...
2 comentaris:
dimarts, 15 de desembre del 2015
Brioix en panificadora
›
Fa anys que tinc una panificadora. Al principi la feia servir bastant, però després em vaig passar al costat fosc ...
1 comentari:
dilluns, 9 de novembre del 2015
Pastís de poma amagdalenat
›
Una altra alternativa pels esmorzars i sobretot berenars, ara que ja fa més fresqueta i em ve molt de gust juntament amb un ...
2 comentaris:
divendres, 6 de novembre del 2015
Blaa. Panets irlandesos. Cubanito
›
El mes d'octubre les noies de Bake the world van proposar fer aquests panets tan tendres, els Blaa. Són uns panets...
1 comentari:
›
Inici
Visualitza la versió per a web