divendres, 29 de maig de 2015

Magdalenes de Quintanar de la Sierra









Aquesta és la segona recepta del blog de Asopaipas que faig. Han sortit boníssimes també. La veritat és que serà difícil decidir quina m'agrada més. Aquestes potser són una mica més lleugeres, més flonjes però també molt gustoses.

INGREDIENTS

3 ous
250g sucre
250g llet
250g d'oli de girasol
325g farina
1 sobre d'impulsor químic
1 paquet de gasoses El Tigre
Mitja llimona ratllada



PROCEDIMENT

Batem els ous amb el sucre fins queblanquegin bé i augmentin molt de volum. Després hi anem afegint de mica en mica l llet i l'oli mentre anem batent.
Tamitzem la farina, l'impulsor i la gasosa i l'afegim sobre la barreja anterior. La pell de llimona també, barregem bé i ja podem omplir les càpsules de magdalena.
Les posem al forn ja calent a 180 graus.
Les coem uns 25-30 minuts fins que quedin dauradetes.




3 comentaris:

  1. Que casualidad yo también he publicado magdalenas, es que se comen solas, me encantan!!!
    Besotesss

    ResponElimina
  2. NO!! No penso llegir-me la recepta que acabaré volent fer aquestes magdalenes!! Que em conec!! I que tenen una pinta... Rosa M!! Que queda molt poc temps per l'operació biquini!!!
    Una abraçada reina!
    P.S - tornaré!!!! o i tant que tornaré!! ;)

    ResponElimina