dijous, 21 d’abril del 2011

LA CALÈCHE

Restaurant interessant que hem provat aquesta Setmana Santa a Llívia





És un petit restaurant molt acollidor amb un servei i una carta especial. Tots els plats com ens expliquen els serveixen al mig de la taula i són en principi per compartir entre dues persones. El tamany de la ració oscil.la entre una tapa i un plat normal. Són petites delicatessens. És per degustar a poc a poc perquè val la pena, a més a més la majoria de plats te'ls serveixen i acaben de preparar a la taula.
Nosaltres vàrem demanar:

- Patates Braves ( eren perfectes, res a veure amb altres braves, amb una salsa super elaborada i servides amb un bol)

- Ous de muntanya  ( eren uns ous passat per aigua que ens els van obrir a la taula servits en unes petites cocottes amb un llit de pa fregit amb all. a sobre hi va posar una sobrassada d'aquí a la Cerdanya una mica calenta)

- Caneló de pintada  de rostit amb salsa de tòfona( impressionant, el gust de rostit de la carn del caneló amb una salsa molt gustosa i a sobre ens va ratllar a l'instant una mica de tòfona, excel.lent)

- Foie amb galeta i un vi italià que no recordo el nom que era amb el que havien macerat el foie fresc abans de fer el mi-cuit. el van servir en mig de dues galetes. Era boníssim i el servien amb uns gotes d'aquest vi que recordava una sangria de cava.


- Costellam de porc cuit a temperatura molt baixa durant 12 hores amb una salsa molt fina i macerat herbes.( es desfeia a la boca de lo tendre  que era)

Per postres:

- Borratxo amb una capa fina de pa de pessic i gelat de crema catalana


Tot acompanyat de coca de pa acabat de torrar que feia una flaire que no va durar res.


Totalment recomanable , sobretot per parelles tot i que el preu és una mica elevat i les racions ja he dit que són petites.

Nosaltres erem tres, però ell ens va recomanar que normalment la gent demana uns 2 plats cadascú i tothom ho prova tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada