Estan de moda els cupcakes, muffins... i les nostres magdalenes? Són les típiques magdalenes, èxit segur i boníssimes. Van bé per esmorzar, berenar i a qualsevol hora. Aquestes estan garantides perquè és una recepta del Xavier Barriga.
Acompanyades de xocolata, formatge, melmelada o sense res.
INGREDIENTS
3 ous
175g de sucre
60g de llet
190g d'oli de girasol
210g de farina
10g d'impulsor químic
Un pessic de sal, canyella i la pell de llimona ratllada
PROCEDIMENT
Batem els ous juntament amb el sucre. Després hi afegim la llet i anem batent.
Ho anem batent amb les varilles elèctriques i hi tirem l'oli.
Mentre preparem la farina i l'impulsor i ho afegim al preparat anterior. Anem batent i hi tirem el polsim de canyella i la pell de llimona ratllada. Ho deixem reposar mínim una hora a la nevera.
Després escalfem el forn a 200C i hi posem les càpsules de les magdalenes que hem omplert utilitzant la cullera de gelats.
Ho deixem coure uns 10-15 minuts i ja estan. Les deixem refredar sobre una reixeta i ja es poden menjar.
ÉS LA MAGDALENA DEFINITIVA
Re-guapes i de segur Re-Bones. Bon mestre!
ResponElimina...alguna cosa tenen les magadalenes que enamora...
ResponElimina