divendres, 4 de març de 2011

POLLASTRE DE LA IAIA MARIA

Aquesta és una de les receptes que més recordo de la meva àvia Maria. No sabia exactament la recepta però recordava perfectament el seu gust i olor i d'aquesta manera l'he pogut confeccionar.


Ingredients:

Un pollastre tallat
Ceba
Tomàquet
Sucre cremat

Procediment:

Salpebrem el pollastre i l'enrossim en una cassola. Després el retirem i fem un sofregit amb la ceba tallada ben  fina i el foc baix i lent. Una vegada cuita hi posem el tomàquet triturat i després hi afegim el pollastre.
A part en una paella o cassó fem un caramel amb el sucre i hi afegim una mica d'aigua i el desfem i el tirem en el pollastre que ja va fent la xup-xup. Remenem bé la cassola i hi afegim una mica d'aigua o brou de pollastre i  que cogui una estona fins que estigui ben cuit depenent del pollastre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada