dijous, 10 de març del 2011

FAVES A LA MEVA MANERA

Ingredients:

Faves petites i tendres
Cansalada viada
Botifarra negra
Ceba
Tomàquet triturat
Conyac

Procediment

Si són favetes petites i tendres, les primeres, es couen ràpid. Jo les poso en una bossa de plàstic la lligo i li faig uns petits forats amb un ganivet. Les coc al microones a potència màxima uns 7-8 minuts.
Mentrestant  fregeixo en una cassola la cansalada tallada i salpebrada i després hi afegeixo la ceba tallada ben petita. Una vegada està enrossit hi tiro un petit raig de conyac i ho deixo evaporar. després hi afegeixo una mica de tomàquet triturat en conserva i li faig unes voltes perquè es cogui. quan les faves estan cuites les tiro a la cassola ho remeno bé i hi tiro un got d'aigua i una mica de sal. Passats  uns 5 minuts ho torno a remenar i si ja estan ben tendres hi tiro la botifarra negra a talls (la botifarra que sigui tendre que quedi desfeta) i que cogui uns minuts i ja està. El resultat és boníssim.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada