Ingredients:
250g mantega
375g sucre
4 ous
350g farina
1 cullerada de bicarbonat
1/4 cullerada sal
240 ml de buttermilk
60g de cacau en pols
150 ml aigua bullint
Preparació:
Pre-escalfem el forn a 170ºC
Engreixem el motlle del bundt amb mantega o oli amb un pinzell
Bullim l¡aigua i la barregem amb el cacau, barregem fort perquè es desfacin els grumolls i ho deixem que es refredi.
Batim amb la pala de la batidora la mantega en forma de pomada i el sucre, ben bé 2-3 minuts fins que quedi consistència de crema blanquinosa, afegim els ous un a un ja batuts. després anem afegint la farina tamitzada amb el bicarbonat i la sal, i la intercalem amb una mica de buttermilk, més farina, buttermilk fins acabar.
després afegim el cacau desfet amb l'aigua i barregem fins que quedi ben uniforme amb una espàtula.
Després ja ho podem posar en el motlle engrassat alforn durant 30-40 minuts fins que quedi cuit.
Després el deixem refredar sobre una reixeta i passats 10 minuts el desmotllem i que es refredi sobre la reixeta girat cap a baix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada