Aquesta semana podria ben bé ser la Setmana del pa. Vaig anar a un Taller de pa a Triticum i l'altre dia em vaig proposar de fer Bagels, van quedar molt bons. Finalment ara, els companys de Xocolata desfeta i Els fogons de la bordeta per La Recepta del 15 ens proposen fer uns entrepans.
L'associació era fàcil, aprofitant els Bagels que havia fet, només calia farcir-los d'alguna cosa ben bona. He fet una combinació entre 2 països, el bagel (típic americà) amb el pernil ibèric (típic nostre). El resultat ha estat un bon Bagel amb pernil ibèric.
INGREDIENTS
1 Bagel
Tomàquet per sucar
oli d'oliva verge
Pernil ibèric
PROCEDIMENT
Per fer el panet ho trobareu explicat aquí Bagel. Després la preparació és molt difícil, es talla per mig el bagel , es suca bé de tomàquet, un bon raig d'oli i per sobre un bon pernil.
Quin entrepà més fàcil i més bo.
Quina delícia Rosa MAria! Sempre he tingut ganes de fer bagels, i segur que me'ls menjo com tu, amb un bon pernilet!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Que bons els bagels. Mira que m'agraden i mai m'he atrevit a fer-ne. Seguiré els teus passos :)
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets!
Marina Xocolata Desfeta
Amb el bagel cassolà, i bon pernil ibèric, no cal res mes!! m´encanta. Petons,
ResponEliminaOn sigui el pernil ibèric que surtin tots els demés bocatas!Fantàstic!
ResponEliminaCaram, el pa fet a casa farcit d'un bon pernil. Immillorable!
ResponEliminacerc que a tots els que heu fet bagels us he dit el mateix! els tinc pendents i els haig de fer ja!!! quina bona pinta. Molts petonets
ResponEliminaSiempre que los veo pienso en hacerlos y luego, se me escapan, jejej
ResponEliminaBss
mmm que ricos , me encanta.
ResponEliminasaludos