Aquest matí, passejant pels blogs m'he passat per La cuina de l'Eri. Havia fet aquesta Coca de llet condensada i no me n'he pogut estar i l'he feta per berenar. És molt fàcil de fer i molt bona.
He seguit al peu de la lletra la seva recepta, per tant veureu que està igual.
INGREDIENTS
120g de farina
2 culleradetes petites d'impulsor ( Royal)
4 ous
1 pot de llet condensada petit,= 350g
50g de mantega
PROCEDIMENT
Fonem la mantega al microones i deixem que es vagi refredant. En un bol hi posem la llet condensada i hi anem tirant els ous , un a un. Ho remenem bé. Després hi afegim la farina junt amb l'impulsor tamitzats i finalment la mantega ja refredada. Ho remenem tot molt bé i ja ho podem posar en un motlle amb paper de forn perquè no s'enganxi.
El forn ja el tenim calent a 180ºC i ho deixem coure durant uns 30 minuts .
Que vagi de gust!
Molts gràcies Eri per la recepta, ha sortit boníssima!!!
Jo ahir també la vaig veure, quina pinta!!
ResponEliminaPetons
Sandra
Rosa M , quin coca més bona! i... amb llet conensada, mmmmmm! en menjaria un tros ara mateix
ResponEliminaté una esponjositat diferent, no??? segur que estava molt bona. petonets
ResponEliminaHola guapa! M'alegro molt, molt que t'hagi agradat. Es molt fàcil de fer i ràpida de menjar eh? Moltes gràcies a tu! Petons
ResponEliminael peu de la lletra o fil per randa? O també lletra per lletra... és més mallorquí i fa més bo el català de Mallorca!
EliminaFrancesca