dissabte, 14 de juliol del 2012

Gelat de "Cheescake"

És el meu primer gelat i ha sortit més que bo. La recepta l'he treta de Whole Kitchen.


INGREDIENTS

200g de llet
280g nata líquida
1 cullerada de sopa d'extracte de vainilla
250g Mascarpone
3 iemes d'ou
125g sucre
Galetes




PROCEDIMENT


En un cassó posem a escalfar sense que bulli  la llet, la nata i la vainilla. Ho deixem refredar.
En un altre bol hi barregem les iemes d'ou, el sucre i el formatge. Quan estigui ben barrejat ho tirem sobre l'altre preparat, remenem molt bé i ho tornem a posar al foc fins que vagi agafant una consistència més espessa sense que bulli.

Després ho guardem quan estigui fred a la nevera com a mínim un parell d'hores i després ho posem a la geladora el temps que indiqui el fabricant.
Jo li he deixat 40 minuts.
Després  hi he afegit les galetes triturades i si es vol una mica de melmelada de maduixes i en un tupper i al congelador fins que es vulgui menjar.

Ha quedat boníssim







2 comentaris:

  1. Ostres, Rosa M , ..un gelat de formatge!! quina bona pinta!! Me l'apunto!!

    ResponElimina
  2. Caram! De Mascarpone, mai m'ho hagués pensat llàstima que no hi pigui fer cap caixalada.

    ResponElimina