diumenge, 10 de març de 2013

Bacallà al Ajoarriero





Aquesta recepta me la va ensenyar a fer , la Mertxe, una amiga basca, tot i que ja fa molts anys que viu a Barcelona.
Crec que es pot fer de diferents maneres, aquesta es fa en forma de tapa i queda boníssima.

INGREDIENTS

Bacallà dessalat i esmicolat
1 ceba
1 pebrot verd o vermell
1 patata
1 all
Tomàquet triturat
Un raig de vermut


PROCEDIMENT


En una paella amb força oli, hi posem la ceba ratllada i la patata tallada el més petit possible. Fem bastonets petits i després quadradets. Després hi afegim el pebrot també molt petit. Quan ja estigui bastant cuit , treiem tot l'oli i hi posem l'all i el tomàquet triturat.
Afegim el bacallà tot esmicolat, li donem unes voltes i hi afegim el raig de vermut negre.
Ja està llest. El podem posar damunt d'unes llesques de pa. Queda molt bo per fer un sopar a base de tapes







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada