La combinació de la taronja i la xocolata amb pastissos i masses la trobo boníssima. En aquest cas he combinat la recepta bàsica d'una coca de iogurt amb la taronja.
Últimament m'agrada més el gust que ens dona la taronja en els pastissos que la llimona. Suposo que va a temporades.
INGREDIENTS
1 iogurt natural
2 mesures del iogurt de sucre
3 mesures de farina
1 mesura d'oli de girasol
3 ous
1 taronja, pell i el suc
1 sobre d'impulsor químic (royal)
Perles de xocolata
PROCEDIMENT
En un bol, barregem la farina, sucre, oli, els ous, el suc i la pell d'una taronja ratllada i el sobre de Royal.
Ho batim amb la batidora i després hi afegim les perles de xocolata.
Untem el motlle de Bundt amb l'esprai i ja el podem posar al forn calent a 200 graus.
Estarà cuit amb 25-30 minuts.
El treiem del forn i el deixem refredar durant 10 minuts i ja el podem desmotllar sobre un plat.
Esplèndid per la vista i tot fa pensar que encara més pel gust!!!
ResponEliminaEl gust encara és millor
Eliminaa mi també m'agrada molt la combinació taronja i xocolata!! l'haurem de provar de fer.
ResponEliminaJo no soc gaire de xocolata, però em poses el toc de la taronja iiiii no deixo res!!! Es la millor de les combinacions. Un pastís 10!!!
ResponElimina