diumenge, 17 de març del 2013

Apple sharlotka. Pastís de poma rus


Un altre pastís de poma per la col.lecció. Aquest és un pastís rus que vaig trobar en un blog que es diu 
És un pastís molt fàcil i molt bo

INGREDIENTS

3 pomes
200 g de sucre
125g farina
1 culleradeta de vainilla
Canyella i sucre glaç


PROCEDIMENT

Agafem un motlle desmotllable i li posem una base de paper de cuina. L'untem tot amb l'esprai engreixant.
Pelem les pomes i les tallem de manera irregular. A part batem els ous i el sucre per fer una barreja esponjosa, hi afegim si volem la vainilla i a continuació la farina.
Posem les pomes  en el motlle i hi aboquem a sobre el preparat.
Ho posem al forn ja calent a 200 graus durant 45-60 minuts, fins que al posar un escuradents surt net.
Quan està fred el desmotllem i el podem decorar per sobre amb canyella en pols i sucre glaç.












2 comentaris:

  1. Uau! Té una pinta boníssima! Em guardo la recepta ara mateix, que m'has fet venir mono de pastís de poma!! Petons

    ResponElimina
  2. Està clar que també en els clàssics es pot innovar i aconseguir resultats diferents!!! Ha d'estar boníssim!!!

    ResponElimina