diumenge, 13 de novembre del 2011

TOCINETS





Quin èxit!

Auesta recepta l'he treta del blog del Nandu Juvany. Em pensava que seria difícil de fer i que no quedarien com els de la pastisseria però tot el contrari han quedat perfectes, superbons, de fet són un PECAT
El passat 10 de novembre va ser l'aniversari del Joan i em va recalcar que no volia cap pastís però jo no me'n puc estar i per això vaig pensar de fer aquests TOCINETS que són un dels seus postres preferits.
Els ingredients són senzills però contundents.

INGREDIENTS

1r. Almívar: 100 g de sucre i 50 g d'aigua
2n. Almívar: 280 g de sucre i 90 g d'aigua

10 rovells d'ou
1 clara d'ou


PROCEDIMENT

Primer de tot preparem el 1r. Almívar en un caçó i ho deixem bullir uns 3 minuts. Aquest almívar ens servei per pintar els motlles de flameres que utilitzaré.
Després fem el 2n. Almívar igual que l'anterior, el deixem refredar una mica i l'aboquem sobre el bol on tenim els 10 rovells d'ou i la clara ja remenats però sense fer escuma.
Anem tirant l'almívar mentre remenem amb el batedor manual els ous. Després ja ho podem posar dins els motlles i ho coem al vapor.
Per coure-ho al vapor he utilitazat l'olla a pressió amb l'accessori de la safata on posar els motlles perquè no toquin l'aigua del fons, tapem l'olla i ho coem 5-8 minuts quan comenci asortir el vapor per la vàlvula.

Quan els treiem de l'olla els deixem refredar i els tombem sobre un plat i els posem a la nevera fins que s'hagin de menjar.

Queden boníssims.....







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada