BON ANY 2012 |
Per Nadal volia fer de tot, aquest any m'ha agafat fer fer regals Homemade. Ha estat un èxit, després dels reptes de la Recepta del 15 (Torrons), Film and Food (Galetes) i Memòries d'una cuinera (Canelons), ara era el moment de fer-ho tot junt.
Els Canelons fets, retratats i menjats......Molt bons
Torrons i galetes ara us ho explico
Vaig fer torrons que són barreja de diferents blogs. Torró de xocolata amb Whisky (un clàssic però que no falla) i com a novetat vaig fer Torró de ratafia amb confitura de taronja (Aquest és el que va tenir més èxit) el gustet de la taronja refinava molt el torró.
Pels regalets també vaig fer Torró de iema i polvorons.
Les galetes n'hi han de totes però la majoria les vaig treure de l'últim número de la revista Whole Kitchen i de les clàssiques de mantega també de l'últim número de la revista Cuines.
Tot va set un èxit i molt bo.
Aquests regals són els més agraïts. la gent ho aprecia molt i sobretot una és sent ben orgullosa dels seus reptes. T'han quedat perfectes, i els turrons es veuen d'allò més cassolans, els encetaria tots per anar provant...
ResponEliminaBon any! ;)