Les croquetes m'agraden totes. És el típic aliment que busco a qualsevol lloc que vaig, a la botiga de confiança, als bars (de tapes), restaurants... però sobretot m'agraden les que faig jo.
Ja tinc publicades les de Carn d'olla que per mi són les millors pertant ara pel nou repte de la Recepta del 15 n'havia de fer una de diferent i que també tingués èxit i així ha estat .
CROQUETES DE BACALLÀ
INGREDIENTS
500g bacallà dessalat ( utilitzo unes bosses de la Sirena, dessalat i a troços)
1 ceba
70 g farina
1/2 l de llet
200ml de crema de llet
70g de mantega
1 gra d'all
Julivert picat
Oli d'oliva
Per arrebossar:
1 ou
Farina blanca
Pa ratllat
PROCEDIMENT
En una paella hi posem la mantega i una mica d'oli i fregim al ceba i els alls ben picats.
Després hi tirem el bacallà esmicolat i el julivert, li donem unes voltes i afegim la farina i remenem bé.
Després hi tirem la llet i la crema de llet i remenem. Ho deixem coure uns 10 minuts i després ho passem per la batedora.
Ho tornem a la paella i li donem unes voltes fins que es desenganxi de la paella. Treiem la massa i la posem en una plàtera fonda perquè es refredi i la cobrim amb paper film perquè no es ressequi de sobre.
Quan ja està freda ja podem fer la forma a les croquetes i les arrebossem amb farina, ou i pa ratllat.
Les fregim i a menjar-se-les..............................
Molt bones.
Sempre va bé tenir-ne al congelador perquè et soluciona qualsevol àpat.
Que aprofiti, ja espero a fer una bona recol.lecta de receptes de croquetes que farem entre tots i totes!
Ja tinc publicades les de Carn d'olla que per mi són les millors pertant ara pel nou repte de la Recepta del 15 n'havia de fer una de diferent i que també tingués èxit i així ha estat .
CROQUETES DE BACALLÀ
INGREDIENTS
500g bacallà dessalat ( utilitzo unes bosses de la Sirena, dessalat i a troços)
1 ceba
70 g farina
1/2 l de llet
200ml de crema de llet
70g de mantega
1 gra d'all
Julivert picat
Oli d'oliva
Per arrebossar:
1 ou
Farina blanca
Pa ratllat
PROCEDIMENT
En una paella hi posem la mantega i una mica d'oli i fregim al ceba i els alls ben picats.
Després hi tirem el bacallà esmicolat i el julivert, li donem unes voltes i afegim la farina i remenem bé.
Després hi tirem la llet i la crema de llet i remenem. Ho deixem coure uns 10 minuts i després ho passem per la batedora.
Ho tornem a la paella i li donem unes voltes fins que es desenganxi de la paella. Treiem la massa i la posem en una plàtera fonda perquè es refredi i la cobrim amb paper film perquè no es ressequi de sobre.
Quan ja està freda ja podem fer la forma a les croquetes i les arrebossem amb farina, ou i pa ratllat.
Les fregim i a menjar-se-les..............................
Molt bones.
Sempre va bé tenir-ne al congelador perquè et soluciona qualsevol àpat.
Que aprofiti, ja espero a fer una bona recol.lecta de receptes de croquetes que farem entre tots i totes!
Aquestes sí que em tornen boja... Jo diria que són les meves preferides. Tothom les fa diferents i sempre estan boníssimes! Una proposta sensacional.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
M'encanten les croquetes de bacallà!! N'agafaria una ara mateix!!! Genials
ResponEliminaVisca les croquetes de bacallà, m'encanten! Són un clàssic per alguna cosa, i és perquè són boníssimes!
ResponEliminaHas deixat l'enllaç al nostre bloc? És que ara no ho sé segur i per fer l'índex el necessitem!
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra (Els fogons de la Bordeta)
doncs a mi em passa al revés, no m'agraden! jajajajajajjaja, encara que de bacallà... petonets reina
ResponElimina