Avui és el dia en què tots hem de col.laborar pel Gran Recapte del Banc d'Aliments. Aquest any pretenen recollir sobretot llegums seques, oli, llet i llaunes de conserves de peix.
La meva aportació per les receptes dels blogs serà uns Pèsols amb pernil.
INGREDIENTS
Pèsols congelats (1Kg)
50g de pernil salat
1 ceba
Tomàquet triturat
PROCEDIMENT
Agafem els pèsols congelats amb la mateixa bossa, la punxem amb un ganivet i la posem al microones a la màxima potència durant el temps que indiqui el paquet, normalment uns 10 minuts.
Mentrestant en una cassola hi sofregim la ceba tallada ben petita i quan ja estigui rossa hi posem el pernil i una mica de tomàquet.
Quan els pèsols ja estan cuits els incorporem a la cassola. Ho remenem tot una mica i hi afegim una mica d'aigua i sal, que faci la xup xup uns 5 minuts i llestos.
molt fàcils de fer i bonisims.
ResponElimina