Aquest és un plat d'estiu típic de moltes cases oi?
Els ous són molt versàtils. Es poden coure i menjar de tantes maneres....... Avui toca parlar dels Ous farcits.
Són molt bons farcits de carn , beixamel i gratinats o també en versió de peix, més lleugers.
Avui amb la calor que ens fa em venien de gust ,freds.
Han quedat molt bons
INGREDIENTS
Ous durs
Tonyina en llauna amb oli d'oliva
Pebrot del piquillo
Olives
Maionesa
PROCEDIMENT
Molt fàcil.
Fem els ous durs, els deixem refredar i pelem.
Els partim per la meitat i els hi treiem els rovells.
Fem una maionesa casolana amb oli, ou i sal.
En un bol hi posem la meitat dels rovells, la tonyina i maionesa a gust.
Ho barregem bé i omplim les claresdels ous que reservem.
Per sobre, com a decoraciò hi posem mitja oliva i un teocet de pebrot. Els reservem a la nevera fins a l'hora de menjar-los, millor si estan ben freds.
Un plat molt fàcil i molt bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada