Per Sant Joan, sempre faig la que més ens agrada, la de crema. Però aquest any també n'he volgut fer una de llardons.
És molt fàcil i ràpida de fer i surt molt bona.
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
100g de llardons
50g de sucre
25g d'anís
PROCEDIMENT
Primer de tot agafem els llardons i els triturem ben petits juntament amb el sucre.
Estirem la làmina de pasta de full i li donem una forma rectangular. Posem la meitat dels llardons i sucre a la part central de la làmina i pintem la part superior i inferior amb anís. Tapem aquesta part amb l'altra part de la làmina i a sobre hi posem la resta de llardons, ho tornem a tapar amb la làmina que falta i ho aixafem tot amb un corró.
Hi posem anís per sobre, pinyons remullats i sucre.
Ja la podem coure al forn ja calent a 180 graus durant uns 15-20 minuts. Llesta.
La deixem refredar damunt una reixeta i a provar-la.
Boníssima
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada