dimarts, 26 de febrer de 2013

Tempura d'espàrrecs i carbassó amb salsa de romesco




És un plat deliciós, el pots fer com entrant o per acompanyar algun plat de carn. Els espàrrecs són molt bons i nutritius i són bons de moltes maneres. En forma de tempura no els havia fet mai i queden molt gustosos. La salsa de romesco els hi dóna aquell punt de sofisticació .


INGREDIENTS

Espàrrecs verds
Carbassó
Farina
Aigua 
Sal

Salsa de romesco

2-3 alls escalivats
2 tomàquets escalivats
1 nyora escaldada
50g ametlles torrades
50g avellanes torrades
1 galeta Maria
1 bitxo petit
Sal
Oli
Vinagre

PROCEDIMENT

Preparem la salsa en un morter o en una batedora. Hi posem tots els ingredients i ho batem bé.

Els espàrrecs els hi trec la part final del tronc que és més estallosa. Tallo el carbassó ja net en rodanxes.
Per fer la tempura , la faig en un bol amb una mica de farina, un pessic de sal i aigua ben freda. Ho remenem ben bé amb una forquilla fins que tingui la consistència desitjada.
Preparem una paella amb força oli, passem els espàrrecs i el carbassó per la tempura i a fregir-los. Els posem sobre paper de cuina absorvent i a menjar.




1 comentari:

  1. M'agrada la tempura, m'agrada el romesco i m'agrada, sobretot, la verdura! O sigui que trobo que has fet un entrant deliciós.

    ResponElimina