El nou repte de Memòries d'una cuinera, consisteix en fer Minestra. Es pot fer de qualsevol verdura i l'ideal és fer-la amb verdures de temporada.
Acasa els nens no els agrada gaire la verdura i normalment l'haig de disfressar , així que he pensat també de fer-li una disfressa a la minestra en forma de Quiche.
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
Mongeta tendre
Espàrrecs verds
Carxofes
Pèsols
Ceba
4 ous
Sal
PROCEDIMENT
Agafem els espàrrec i tallem la part final més dura. Els bullim uns 5 minuts amb aigua perquè s'estovin.
En una paella saltegem la ceba i la resta de verdures tallades. Una vegada es veuen bastants cuites hi poso també els espàrrecs i ho afegim al bol on he posat els ous amb una mica de sal.
Poso la làmina de full sobre un motlle i punxo la base amb una forquilla perquè no s'infli. Hi poso tota la barreja i ja es pot posar al forn que ja està calent a 200ºC durant uns 30 minuts.
És una manera de menjar un bon plat de verdura, minestra una mica més divertida.
Me encanta las quiche luce muy bonita y exquisita,abrazos y abrazos.
ResponEliminaQuina bona idea, Rosa Maria! La provaré de fer així com tu. Segur que és molt gustosa!
ResponEliminaCom dius tu, una manera diferent de menjar verdures, i que m'ha agradat molt.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
que bo en format quiche!! els de verdura són els que més m'agraden. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaHola Rosa Maria!
ResponEliminaDoncs aquí estic! Molt bona idea això de disfressar-ho per que així s'ho mengen!
Ja et segueixo! Petonets
Què bones, les quiches, del que sigui. Diumenge en vaig fer una, precisament. Aquesta vegada de porros. M'encanten. I aquesta té un aspecte... Mmmm.
ResponEliminaMuy rica esta quiche.
ResponEliminaMmm la veritat és que una quiche és una bona excusa per menjar verdures, fa molt bona pinta!!!
ResponEliminaPetonets!